Meteen naar de inhoud

Het goede doel

Het goede doel – Het Braamhuis

Eén op de drie mensen krijgt te maken met kanker. Wanneer kanker je raakt (op welke manier dan ook) komt er heel wat op je af. De diagnose kanker heeft een enorme impact. Je gaat verder, maar hoeft het niet alleen te doen. Om die reden staat het Braamhuis in Zevenaar. Een inloophuis waarvan de deuren open staan voor mensen die kanker hebben of er juist van genezen zijn, hun familieleden, overige naasten en nabestaanden. Een plek voor aangename zorg en extra aandacht. Voor en door de Liemers. Inmiddels is het Braamhuis alweer ruim 10 jaar geopend en heeft het dus ook regelmatig onderhoud en af en toe een opfrisbeurt nodig. Het geld dat wij met deze challenge inzamelen zal ten goede komen aan het Braamhuis om de nodige opknap- en opfriswerkzaamheden te kunnen bekostigen.

RT95 De Liemers & het Braamhuis

Inmiddels is het Braamhuis alweer ruim 10 jaar geopend en heeft het dus ook regelmatig onderhoud en af en toe een opfrisbeurt nodig. Het geld dat wij met deze challenge inzamelen zal ten goede komen aan het Braamhuis om de nodige opknap- en opfriswerkzaamheden te kunnen bekostigen. De actiefoto hiernaast is afkomstig van een klusdag met leden van de Ronde Tafel. Tijdens die dag hebben we de schilderruimte geschilderd en de tuin zomerklaar gemaakt. Maar er is uiteraard nog veel meer te doen…

De basis van het Braamhuis?

De Jan Braam stichting is opgericht in 2007. Het Braamhuis is eind 2012 geopend. Jan Braam was internist van het eerste uur uit de regio, hij zette zich gedurende 33 jaar lang met passie inzette voor menselijke en persoonlijke zorg in het Ziekenhuis Zevenaar, stond en staat nog steeds voor bekwaamheid, vriendelijkheid, en persoonlijke zorg dichtbij de patiënt. Is de initiatiefnemer van het opzetten van het Braamhuis.

Inmiddels is het Braamhuis alweer ruim 10 jaar geopend en heeft het dus ook regelmatig onderhoud en af en toe een opfrisbeurt nodig. Het geld dat wij met deze challenge inzamelen zal ten goede komen aan het Braamhuis om de nodige opknap- en opfriswerkzaamheden te kunnen bekostigen.

Volg The 95 Challenge op de voet via onze socials:

Facebook

Volg ons ook op Facebook

Instagram

Volg ons ook op Instagram

E-mail

Stuur ons een e-mail.